Donuts zijn toch wel een van de leukste dingen om uit te delen. Die zoete glazuurlaag, daar wil je toch meteen je tanden in zetten? Deze versie is onze favoriet, want roze is reuze!
1. Verwarm de oven voor op 200 °C en vet de donutvormpjes in met de kokosolie.
2. Meng de ingrediënten voor de donuts in een kom tot een beslag.
3. Vul de vormpjes met het deeg en bak in 15 minuten gaar in de oven.
4. Meng de poedersuiker en het citroensap tot een icing.
5. Verdeel de icing over de donuts en strooi het bietenpoeder, de pistachenoten en de rozenblaadjes erover.
Voor 6 donuts.
Bereidingstijd 10 minuten. Oventijd 15 minuten. Wachttijd 15 minuten
Donuts
Topping
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.