Jouw ontbijtje wordt perfect met deze daslookomelet. De asperges geven een bite aan het geheel en de daslook (een familielid van de bieslook) geeft een pittige smaak aan de omelet. Smullen!
1. Kook wat groene asperges beetgaar.
2. Smelt boter in een pan met antiaanbaklaag, voeg blaadjes daslook toe, laat slinken.
3, Voeg 2 geklopte eieren en een scheut melk toe. Leg de asperges in het midden, breng eventueel op smaak met zout en peper, vouw de omelet over de asperges en serveer.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.