Kook 3 handenvol boerenkool of cavolo nero met 3 tenen knoflook gaar. Rooster sneetjes ciabatta, wrijf ze in met een halve teen knoflook en besprenkel met extra vergine olijfolie. Knijp het vocht uit de kool, pureer de knoflook en schep met zout en peper door elkaar.
Leg op het brood en druppel er olijfolie en citroensap over.
– 3 handenvol boerenkool of cavolo nero
– 3 tenen knoflook
– 1 ciabatta
– 1 el extra vergine olijfolie
– citroenrasp
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.