Je kunt een goede kaneelsiroop kopen, maar je kunt hem ook zelf maken. Meng 1 deel water met 1 deel suiker en 1 gekneusd kaneelstokje. Roer het mengsel en laat het trekken.
Voor de cocktail: verhit 40 ml Finlandia-wodka, 80 ml amandelmelk en 20 ml kaneelsiroop in een kleine pan, tot het mengsel ongeveer 60 ºC is. Schenk het in een glas met ijs en rasp er wat nootmuskaat over.
• 40 ml Finlandia-wodka
• 80 ml amandelmelk
• 20 ml kaneelsiroop
• ijsblokjes
• snufje nootmuskaat
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.