Snijd 4 citroenen in blokjes van 1 cm, verwijder de pitten. Pers de andere citroenen. Verhit olie en bak gember, chilipepers, asafoetida en het mosterdzaad 1 minuut. Voeg citroenblokjes, sap en suiker toe. Voeg een scheutje water toe en laat 10–15 minuten zacht koken tot je een zacht, glanzend, dik mengsel hebt. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer met curry.
Voor ca. 400 g
• 8 citroenen
• 1 el plantaardige olie
• stukje gember, fijngeraspt
• 2 groene chilipepers, dun gesneden
• 1 tl asafoetida
• 2 el suiker
• 2 tl mosterdzaad
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.