Met dit frisse drankje scoor je deze zomer een hit! De smaak van het gemberbier gaat geweldig samen met het zure citroensap en de zoete framboosjes. Serveer ijskoud in een hoog glas. Cheers!
1. Giet het citroensap in een middelgrote pan. Voeg de gember en suiker toe en verhit 5-10 minuten op laag vuur.Roer tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen en giet door een zeef in een kan.
2. Voeg het gemberbier en eventueel de rum toe en giet in glazen gevuld met ijs. Voeg de frambozen toe en serveer meteen.
Voor 650 ml
• 600ml citroensap
• een stuk gember zo groot als een flinke duim, geraspt
• 150g suiker
• 1l gemberbier
• 300ml rum (optioneel)
• handvol frambozen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.