Chocolade-cashewnoten melk

Chocolade-cashewnoten melk

Deze melk zit boordevol eiwitten, die een positief effect hebben op je humeur. Het versterkt het immuunsysteem, is ontstekingsremmend  en verrijkt het bloed.

Bereiding

1. Doe alle ingrediënten met 6 dl water in de blender en laat deze op hoge snelheid draaien. Zet de melk op een koele plaats totdat je hem serveert. Voor een iets zoetere smaak kun je wat meer agavesiroop toevoegen.

Dit recept is onderdeel van een gratis weekmenu met recepten uit Groene sapjes. Klik op onderstaande afbeelding voor het volledige weekmenu.

  • 100 g cashewnoten
  • 30 g cacaopoeder
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 2 eetlepels agavesiroop
  • 1 theelepel vanille-extract
  • ½ theelepel zout

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine