Deze chocolade-ballen zijn zo gemaakt. De amandelen geven dit lekkere snackje een bite. Rol ze door de kokos en je hebt gegarandeerd een feestje bij de thee!
1. Mix de gemalen amandelen, chocolade stukjes, dadels en honing 1–2 minuten in de keukenmachine. Vorm er met natte handen balletjes van.
2. Rol ze door de gedroogde kokosvlokken en serveer!
Tip: je kunt de balletjes invriezen, maak dus een flinke voorraad!
Dit is een recept van Rens Kroes. Meer recepten van Rens Kroes? Bestel nu één van haar boeken, zoals Powerfood (€19,99, Uitgeverij Spectrum) of On the Go (€14,99, Uitgeverij Spectrum). Credits: tekst en recepten Rens Kroes, fotografie Anne Timmer
Psst…
Zin in nog meer choco-inspiratie?
Voor 6–8 stuks
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.