Choco-kokos-amandel-balletjes

Choco-kokos-amandel-balletjes

Deze chocolade-ballen zijn zo gemaakt. De amandelen geven dit lekkere snackje een bite. Rol ze door de kokos en je hebt gegarandeerd een feestje bij de thee!

Bereiding

1. Mix de gemalen amandelen, chocolade stukjes, dadels en honing 1–2 minuten in de keukenmachine. Vorm er met natte handen balletjes van.

2. Rol ze door de gedroogde kokosvlokken en serveer!

Tip: je kunt de balletjes invriezen, maak dus een flinke voorraad!

Dit is een recept van Rens Kroes. Meer recepten van Rens Kroes? Bestel nu één van haar boeken, zoals Powerfood (€19,99, Uitgeverij Spectrum) of On the Go (€14,99, Uitgeverij Spectrum). Credits: tekst en recepten Rens Kroes, fotografie Anne Timmer

Psst…

Zin in nog meer choco-inspiratie?

Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten

Voor 6–8 stuks

  • 250 g gemalen amandelen
  • 2 el Fairtrade pure chocolade stukjes
  • 4 ontpitte dadels
  • 1 el honing
  • 100 g gedroogde kokosvlokken

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine