Chilipeper-tomatenrelish

Chilipeper-tomatenrelish

Bereiding

Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de uienringen 5 minuten onder af en toe roeren, tot ze zacht zijn en beginnen te verkleuren.

Roer dan de specerijen, kerrieblaadjes, chilipepers, gember en knoflook erdoor en bak ze 5 minuten mee onder af en toe roeren. Schep de tomaten, suiker en azijn erdoor, met ½ theelepel zout, en laat dit alles in 30 minuten inkoken tot een relish. Schep die in gesteriliseerde potten.

VOOR 850 G
• 2 el olijfolie
• 1 grote ui, in ringen
• 2 tl komijnzaad
• 2 tl korianderzaad
• 2 tl kurkuma
• 1 el mosterdzaad
• 10 verse kerrieblaadjes
• 3 rode chilipepers, in plakjes
• stukje gember van 2 cm, geraspt
• 3 tenen knoflook, in plakjes
• 500 g tomaten, gesneden
• 2 el lichte basterdsuiker
• 1 el wittewijnazijn


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Kookboek van het Jaar!