1 Verwarm de oven en een paar bakplaten voor op 220 ºC.
2 Haal de vleugels door de olie en kruid zemet het grootste deel van de chilipeper, het vijfkruidenpoeder, de honing, sojasaus en wat versgemalen zwarte peper.
3 Verdeel de vleugels in een enkele laag over de bakplaten. Bak ze ongeveer 20 minuten, keer ze en bak nog 10 minuten of tot ze goudbruin en gaar zijn. Doe de vleugeltjes over op een mooie schaal , strooi de resterende chilisnippers en lente-ui erover. Serveer met extra sojasaus.
Voor 6 personen
• 1 kg kipvleugeltjes,
• 3 el arachide olie
• 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden
• 1 el vijfkruidenpoeder
• 1 el honing
• 2 tl sojasaus en wat extra
• 2 lente-uitjes, fijngesneden
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.