De Tex Mex keuken leent zich uitstekend voor vegetarische gerechten! Deze chili sin carne met zoete aardappel is vol van smaak en zit bomvol lekkere groenten. Zet jij dit heerlijke Tex Mex gerecht op tafel tijdens de Nationale Week Zonder Vlees? Serveer de chili sin carne met nacho chips en het genieten kan beginnen!
1. Verwarm een grote pan op middelhoog vuur.
2. Pel de rode ui en snijd deze in blokjes. Snijd de zoete aardappel, aubergine en paprika in kleine blokjes.
3. Doe de olie, ui, knoflook en zoete aardappel in de pan en laat ongeveer 3 minuten sudderen.
4. Voeg aubergine, paprika, chilipeper, tomatenblokjes, de chili con carne kruidenmix en water toe.
5. Laat ongeveer 20 minuten sudderen tot alle groenten zacht zijn.
6. Voeg de zwarte bonen en mais toe en laat nog 5 minuten sudderen.
7. Dien op met zure room, verse koriander en nacho chips.
Dit recept is afkomstig van Greenfoodlab die zich inzetten voor de week zonder vlees.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.