Bestrooi de garnalen met zout en laat 1 minuut staan. Voeg de citroen- en limoensap, chilipeper, rode ui en tabasco toe toe en marineer de garnalen 10 minuten. Serveer met koriander en limoen.
– 250 gram grote rauwe garnalen
– sap van 4 limoenen en 1 citroen
-1 fijngesneden chilipeper
– ½ gesnipperde rode ui
– 1 scheutje tabasco
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.