Cajunviskoekjes van zalm & garnalen

Cajunviskoekjes van zalm & garnalen

Bereiding

Voor 6 personen

– 200 g diepvrieszalmfilets

– 200 g gepelde, gekookte diepvriesgarnalen

– 500 g aardappelen

– 1 verse rode Spaanse peper

– 2 citroenen

– 75 g ciabatta of oud brood

– 1 opgehoopte el cajunkruiden

– olijfolie

– 2 el bloem

– 1 krop ijsbergsla

– 1 komkommer

– 4 middelgrote rijpe tomaten

– desgewenst: ½ bosje verse dille (15 g) of 1 opgehoopte tl gedroogde dille

– 2 el rodewijnazijn

– 4 el extra vierge-olijfolie

– 6 tl geraspte mierikswortel uit een potje


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine