Bruschetta met prosciutto & vijgen

Bruschetta met prosciutto & vijgen

Bereiding

Verhit een grillpan op hoog vuur en rooster de sneetjes brood 2 minuten per kant, tot er streepjes in staan. Wrijf één kant in met de knoflook en olie.

Rangschik het brood op een schaal en beleg elk sneetje met een plakje kaas, een half plakje prosciutto, 2 plakjes vijg en druppel er wat balsamicoazijn over.

Voor 8 stuks
• ½ baguette, diagonaal in 8 sneetjes gesneden
• 1 teen knoflook, gehalveerd
• 1–2 el olijfolie
• 100 g dolcelatte (gorgonzola), in plakjes
• 4 plakjes prosciutto
• 4–5 vijgen, in plakjes
• 1–2 el balsamicoazijn


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine