Het fijne van scones is dat ze niet hoeven te rijzen, ze zijn binnen een handomdraai gemaakt en de rest doet de oven voor je. Serveer ze met een dot lemoncurd, clotted cream en een pot thee en je middag theeleuten met lekkers kan beginne
VOOR DE SCONES
• 500 g tarwebloem T55, plus extra om te bestuiven
• 8 g fijn zout
• 8 g bakpoeder
• 495 g karnemelk, plus extra om te bestrijken
• 135 g amandelpoeder
OM MEE TE SERVEREN
• lemon curd
• clotted cream
• pot thee
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.