Sabich wordt ook wel ‘een broodje Tel Aviv’ genoemd en is met voorsprong ons favoriete broodje. Het is een pitabrood gevuld met geroosterde aubergines en een paar pittige sausjes.
1. Snijd de aubergines in plakken van 1 centimeter en rooster ze in een hete grillpan. Meng de olijfolie met de geraspte knoflook en kruid met peper en zout. Leg er de gegrilde aubergines in.
2. Gril de pitabroodjes 2 minuten in de oven. Snijd de bovenkant er af en smeer er hummus, amba en rode zhug in.
3. Snijd de eieren in plakken.
4. Vul de broodjes met de geroosterde aubergines, eieren en salade fattoush.
TIP: Serveer er eventueel wat extra tahini bij.
Voor 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.