Doe wijn, sap, suiker, kaneel en nootmuskaat in een pan. Druk kruidnagels in de mandarijnen, doe in de pan en verhit tot de suiker is opgelost. Laat 30 minuten van het vuur af staan.
Week de gelatine in koud water. Breng de helft van het mengsel aan de kook. Doe de uitgeknepen gelatine erbij, roer tot deze is opgelost.
Meng alles, schenk in 6 glazen en laat opstijven in de koelkast.
6 personen
• 300 ml rode wijn
• 300 ml cranberrysap
• 50 g suiker
• 1 kaneelstokje
• 1 nootmuskaat, gekraakt
• 2 mandarijnen
• 3 kruidnagels
• 5 gelatineblaadjes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.