Bagel BBQ cheeseburger met Emmentaler

Bagel BBQ cheeseburger met Emmentaler

Bagel-burger-time voor alle burgers in Nederland én over de grens die er zo dol op zijn! Ga op zoek naar lekkere, sappige runderburgers van goede kwaliteit, steek de BBQ aan en dan kan er eigenlijk niets meer misgaan. Combineer deze burger met Emmentaler AOP, mosterdmayo, zoete bieten, een augurkje… Ja, maak je maar snel klaar voor de best burger in town, want hij is goddelijk goed.

Bereiding

1. Steek de BBQ aan en bestrooi de burgers met peper en zout naar smaak.

2. Gril de burgers 3 minuten op het BBQ rooster, draai ze om en beleg met de plakjes Emmentaler AOP. Grill de cheeseburgers nog 2 minuten, tot de kaas is gesmolten.

3. Snijd de bagels open en gril ze op het BBQ-rooster.

4. Meng de mayonaise met de mosterd.

5. Smeer de mayonaise en mosterd op de bagels en beleg met de rode biet en koolsla. Leg de burgers erop en beleg met de sla, augurk en de bovenste helft van de bagel.

 

De gratis BBQ-special van Food and Friends is uit, bomvol BBQ-recepten, verhalen en tips! Download deze special hier nu gratis. Veel BBQ-plezier. 

Voor 4 personen | Bereidingstijd 15 minuten

  • 4 runderburgers (à 200 g)
  • versgemalen zwarte peper
  • zout
  • 4 plakken Emmentaler AOP
  • 4 sesam-bagels
  • 2 el mayonaise
  • 2 el grove mosterd
  • 2 rode bieten (even groot), voorgekookt, in plakjes
  • 300 g kant-en-klare koolsla, uit het koelschap
  • 100 g sla, naar keuze
  • 4 zoetzure augurken, in plakjes

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief