Oh hier worden we blij van! Lekker bij de koffie, als lunch of tussendoortje. Voor thuis of om mee te nemen. Eigenlijk kan deze banana bread met framboox en pistache altijd.
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop in een kom de boter met de basterdsuiker. Doe de eieren er een voor een bij, en dan het vanille-extract. Prak de bananen fijn en voeg deze onder voortdurend kloppen aan het ei-botermengsel toe.
Meng in een andere kom de bloem, het pistachepoeder, de gist en het zout. Roer dit droge mengsel door het bananenmengsel.
Voeg de frambozen toe en meng deze voorzichtig door het beslag. Rooster de stukjes pistachenoot 5 minuten in een droge koekenpan. Voeg ze toe aan het beslag en roer ze erdoor.
Vet de cakevorm in met boter. Schep het beslag erin. Zet de vorm 55 minuten in de oven. Laat het bananabread lauwwarm worden voordat je dit uit de vorm haalt.
Voor 12 personen, voorbereiding 20 minuten, baktijd 55 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.