1. Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Meng alle ingrediënten voor de zalmmarinade, snijd de zalm in kleine blokjes en voeg ze toe aan de marinade.
3. Maak een avocado crown. Vul de avocado crown, oftewel de bowl, met sushirijst. Druk de rijst met de (natte) achterkant van een lepel even goed aan.
4. Daarop komt een laag in kwarten: ¼ zalm, ¼ edamameboontjes, ¼ tobiko-viseitjes en ¼ wakame.
5. Sprenkel furikake over de zalm en verdeel de bloemetjes over de edamame.
6. Leg de cress in het midden van de poke bowl en serveer met sojasaus.
Voor de zalmmarinade:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.