Een supermakkelijk en heel gezond gerecht, dat er ook nog eens heel leuk uitziet. Het is geschikt voor een zondagontbijtje, maar ook als lunch. We love it!
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de pitten van de avocado, hol de vruchten een beetje uit en leg op de bolle kant in een ovenschaal.
2. Verdeel de zalmsnippers over de avocadohelften en breek een eitje boven op de zalm. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak in circa 10 minuten tot het eitje begint te stollen.
3. Verdeel de avocado’s over 4 borden, snijd het bieslook fijn en strooi over het ei.
Dit recept komt uit het boek ‘Gezonder met Viv’ van Vivian Reijs (€25, Kosmos Uitgevers).
voor 4 personen, 15 minuten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.