Aubergine met tomaat, kalkoen & couscous

Aubergine met tomaat, kalkoen & couscous

“Dat recept, mag ik dat ook voor thuis?’ Een dagelijkse vraag aan Moekes Maaltijd. In het kookboek Om op te eten staan de lekkere gerechten waar elke dag maar liefst honderden baby’s, peuters en kleuters van smullen. En warempel: alle bordjes zijn gegarandeerd leeg! Met dit nieuwe kinderkookboek in de hand zetten vanaf nu álle drukke ouders in een handomdraai een lekkere, gezonde warme maaltijd op tafel.’ – Maartje Guikers in Moekes Maaltijd – Om op te eten.

Ingredienten



1. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Stoom de kalkoen in circa 10 minuten gaar en voeg na 3 minuten stomen de aubergine toe.

3. Voeg vlak voordat de kalkoen gaar is de tomaat toe. Pureer alles grof en roer tot slot de couscous erdoor. Tomaten bevatten voldoende vocht; je hoeft waarschijnlijk geen kookvocht toe te voegen.

 

9 mnd+, 

  • 100 g couscous
  • 100 g kalkoenfilet, in blokjes
  • 225 g aubergine, in blokjes
  • 3 tomaten, in blokjes


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief