Asperges en paddenstoelen vormen een gouden duo in deze smaakvolle salade. Serveer met een worstje en wat knapperig brood.
1. Snipper sjalot en knoflook, smelt de boter en fruit ze zacht. Voeg plakjes paddenstoelen toe en na 3–4 minuten asperges en wat water.Dek af en smoor 2–3 minuten. Laat afkoelen.
2. Meng olie en azijn; voeg zout en peper toe. Schep dressing door salade, serveer met brood.
2 personen
• 20 g boter
• 2 sjalotten
• 2 tenen knoflook
• 180 g gemengde paddenstoelen
• 100 g asperges, in lengte gesneden
• 6 el olijfolie
• 2 el wittewijnazijn
• handje gemengde sla
• geroosterd brood
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.