Deze supersalade met asperges en geitenkaas staat in een mum van tijd op tafel. Serveer met een stuk gegrilde vis on the side.
Stoom of kook de asperges en laat ze schrikken in koud water. Verhit een grillpan en bak de plakjes halloumi tot ze een schroeipatroon vertonen. Meng de olie met de sinaasappelrasp en het sap; voeg zout en peper toe. Schep deze dressing door de overige ingrediënten en serveer.
3-4 personen
• 450 g asperges
• 250 g halloumi, in plakjes
• 2 el extra vergine olijfolie
• rasp en sap van ½ sinaasappel
• 1 venkelknol, in plakjes
• 1 rode ui, in ringen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.