“Je kent ze vast wel, die heerlijke dikke, American pancakes, prachtig om te zien maar ik had geen idee hoe ik ze zo fluffy (en vegan) kon krijgen. Vorig jaar heb ik ze gegeten in New York en meteen naar het geheime ingrediënten gevraagd. Wat blijkt? Het is een mix van baking soda en appelciderazijn. Vanaf nu allemaal aan de American pancakes dus!” Sanne van Living the Greenlife
1. Doe alle ingrediënten, behalve de appelciderazijn en baking soda, in een grote kom en roer door elkaar.
Schep een theelepel baking soda op het beslag, gevolgd door de appelciderazijn. Het gaat bubbelen, niet schrikken, dit hoort! Roer daarna door de rest van het beslag.
2. Verwarm de bakolie in de pan en schep twee eetlepels beslag in de pan. Bak twee minuten en draai daarna om, bak nog 1 minuut aan de andere kant. Herhaal tot het beslag op is. Stapel de pannenkoeken op en versier met banaan en aardbei.
Bereidingstijd 2 minuten
Baktijd 5 minuten
Topping
Tools
Allergenen
Vegan
glutenvrij
sojavrij
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.