Deze wafels zijn in een handomdraai gemaakt en erg lekker. Als je geen wafelijzer hebt, kun je van het beslag ook pannenkoeken bakken.
1. Verwarm het wafelijzer.
2. Meng amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder en zout in een kom.
3. Kluts in een andere kom de eieren en roer er ahornsiroop, kokosolie en kokosdrink door. Giet het eier- mengsel bij de droge ingrediënten en klop met een garde tot een glad beslag.
4. Giet het beslag in het wafelijzer en bak 4 minuten of tot ze gaar, goudbruin en krokant zijn.
5. Serveer de wafels met een paar lepels kokosyoghurt en plakjes banaan. Giet er nog wat extra ahornsiroop overheen.
Credits fotografie: Simone Rees
Dit recept komt uit het boek ‘Holy Happy Belly’ van Bianca Labrie en is hier te bestellen.
Voor 2 personen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.