Met deze minihapjes zul je absoluut indruk maken tijdens de brunch of lunch. Vul het eimengsel aan met jouw lievelingsingredienten en geef je eigen twist aan dit gerecht. Wij gebruiken bijvoorbeeld asperges, champignons en kerstomaatjes.
1. Klop 6 eieren en 2 eetlepels melk met wat zout en peper.
2. Vet een minimuffinvorm voor 12 stuks in en verdeel het eimengsel over de holten. Voeg je favoriete vulling toe, bijvoorbeeld gegrilde asperges en verse munt, gebakken champignons en geraspte kaas en kerstomaatjes.
3. Bak in 12–15 minuten in de oven op 180°C krokant en goudbruin. Laat ze iets afkoelen voor je ze uit de vorm haalt.
Serveer ze als brunch of lunch, met een simpele salade.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.