Met de ‘Bakbijbel’ op je bakbest (&WIN!)

22 maart
Bij Pasen denken we aan chocolade-hazen en gekookte eieren… maar vergeet ook zeker niet de zelfgebakken broodjes en zoete baksels. Laat je van je bakkersbeste kant zien, want de paasdagen zijn het ideale moment om aan de bak te gaan!

Een goede bodem en lekkere vulling vormen samen het perfecte baksel. Dat is misschien makkelijk gezegd, want hoe staat het met jouw bakkennis? Met de ‘Bakbijbel’ in je hand kan het niet meer misgaan. In het boek zijn meer dan 160 recepten te vinden en je leert letterlijk bakken van ‘A tot Z’. Tijdloze klassiekers, zoals appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes, maar ook brownies en friandises komen aan bod.

Door de heldere instructies en duidelijke foto’s leer je gelijk ook stap voor stap de belangrijkste technieken van het bakken. Amandelspijs, bladerdeeg of Italiaanse meringue? Als je de Bakbijbel hebt verslonden draai je er je hand niet meer voor om!

Rutger van den Broek heeft deze ‘Bakbijbel’ geschreven, je kent hem vast als de eerste winnaar van ‘Heel Holland bakt’. In 2013 werd hij ‘Beste thuisbakker van Nederland’. Hij bracht al verschillende bakbestsellers uit, maar zijn ‘Bakbijbel’ (€ 29,99, Carrera Culinair) is hét naslagwerk voor de thuisbakker.

Wil je een voorproefje? Dat kan!
De onderstaande recepten komen uit de Bakbijbel. Dan zul je merken dat elk recept heel maakbaar en smakelijk is.

Chocoladecake met ganache
Aardbeien-tiramisu
Worteltjestaart
Chocolade tartelettes

Zet je oven maar vast aan voor de heerlijke traktaties uit de Bakbijbel. Pasen kan beginnen!

En we hebben nog meer goed nieuws: 
We mogen drie exemplaren van dit boek verloten! Meedoen is heel simpel, beantwoord de onderstaande vraag juist en laat je gegevens achter. 

Meedoen kan tot en met 2 april 2018. ​We nemen contact op met de winnaars via e-mail. Actievoorwaarden.

Update 3 april: Deze winactie is helaas verlopen. De winnaars hebben een e-mail ontvangen.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Alle Tips
Meer Alle Tips
Gratis nieuwsbrief