Een uniek weekendje weg? Lees deze top-tip!

12 februari

Wij zijn altijd op zoek. Niet alleen naar de lekkerste recepten, leukste verhalen, mooiste ingrediënten en fijnste producten die je in de keuken kunt gebruiken – nee, we zoeken voor onze Food&Travel-rubriek ook nog eens naar de leukste adresjes en plekken in binnen- en buitenland. En zoals je van ons mag verwachten, speuren we wat af om jullie die ene parel te kunnen tippen, mét de lekkerste foodspots.

Het vinden van die ene speciale plek, waar jij heerlijk kunt genieten, wordt steeds lastiger in het Google-bos. Toch komen we soms heel onverwachts een unieke site tegen waar veel leuks op staat. Waar we onlangs op stuitten? Natuurhuisje.nl. De huisjes op deze website zijn stuk voor stuk uniek en staan midden in de natuur. Dat is al top, maar als we je vertellen dat ze zowel in Nederlands als Spanje, Portugal, Scandinavië en Litouwen te vinden zijn, dan wil je toch meteen boeken?
 
En dat mag best. Want jij bent waarschijnlijk net als vele anderen altijd aan het rennen, vliegen, druk met werk, het gezin en je hebt eerder tijd te kort dan te veel. Pak deze aanrader dan met beide handen aan, want je bent met een boeking op natuurhuisje.nl er echt even tussenuit. Stel je maar eens voor: je wordt midden in het bos, de duinen of zelfs aan zee wakker. Zingende vogels, fijn briesje. Na het onbijt trek je stevige schoenen aan om een heerlijke wandeling te maken. En de kids? Die hebben alle ruimte om lekker te rennen en los te gaan. Oh, vergeet de picknickmand niet (check deze picknick-tips), want een mooi plekje heb je zo gevonden. Na een lange dag buiten ploffen jullie samen op de bank bij de openhaard met een  borrelplank of maak je dat ene heerlijke wildgerecht dat je altijd al eens hebt willen maken.

Onze ervaring
Wij gingen er met de kids op uit naar Gasterie Lieve Hemel in Sevenum. En daar werd meteen bevestigd wat we je beloven: een unieke plek (denk absoluut geen standaard vakantiepark!) midden in de natuur. Het leek wel een stukje Frankrijk, maar dan in Nederland. Echt een prachtige boerderij met een gigantische tuin, zonder te overdrijven. We hadden geen stralend weer (dat kunnen we je dan weer niet beloven), maar de kinderen konden hun lol niet op: een trampoline, oude schuren met honderden verstopplekken, een skatebaan… We hebben heerlijk geborreld in het knusse huisje bij de openhaard, spelletjes gedaan, volledig ontspannen in de hot tub, om daarna in de gezellige bedstede in slaap te vallen.
 
De gastvrouw en – heer verkopen er de heerlijkste wijnen (we gingen met twee dozen in de auto naar huis…) en ze hebben een fijn restaurant waar ze ons een heerlijk wildmenu voorschotelden. Geen keuzestress, gewoon wat er die dag vers te krijgen was. En juist dat is zo ontzettend lekker. Tel daar het wijnarrangement bij op en je hebt ook nog eens een bijzondere avond met z’n tweeën, terwijl de kids op een paar meter afstand lekker op bed liggen.
 
De Gasterie heeft twee appartementen: een grote waar je zelfs met zes personen in kan, een kleiner appartement met bedstede, die onze kids geweldig vonden. Daarnaast zijn er nog vijf gastenkamers waar je op basis van B&B verblijft. Ben je nog niet overtuigd? Dan ben je vast om als je weet dat er in de zomer ook nog een eigen zwembad is. Geen excuses meer te verzinnen, toch? Ga naar natuurhuisje.nl en boek vandaag nog!

Wist je dat…
…als je een overnachting boekt op Natuurhuisje.nl je één boom plant? De oprichters hebben inmiddels al meer dan 750.000 bomen gepland. Help jij ze om ze zo snel mogelijk die miljoen bomen aan te tikken? Wij zeggen: doen!  
 
 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Food & Travel
Meer Food & Travel
Gratis nieuwsbrief