Vegetarische courgetti

Vegetarische courgetti

Knorrige kinderen? Vervang de groente pasta een keer door bijvoorbeeld sojaspaghetti.

Bereiding

Kook de linzen met het bouillonpoeder, de knoflook  en de ui in een dubbele hoeveelheid water. Voeg de tomatenblokjes toe als het water verdampt is. Blender alles met de spinazie en de wortel. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schaaf de courgette met een mandoline, schaaf of spiraalsnijder. Serveer het gerecht met heel veel ontstekingsremmende oregano.

 

Dit recept is onderdeel van een gratis weekmenu met recepten uit Food Pharmacy. Het hele weekmenu kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.

  • 120 g zwarte belugalinzen
  • 1 eetlepel biologisch bouillonpoeder
  • 1 teentje knoflook, gepeld en fijngesneden
  • 1 gele ui, gepeld en fijngesneden
  • 500 g tomatenblokjes
  • 2 handenvol babyspinazie
  • 1 wortel, geschild en geraspt
  • zout en versgemalen peper
  • 2 courgettes
  • oregano

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief