5X gezonde smoothies

9 september

Een smoothie is natuurlijk erg lekker, maar bevat hij ook nog eens de juiste ingrediënten, dan ben je verzekerd van een portie gezonde voedingsstoffen. We geven je vijf smoothies waarmee je heerlijk kunt genieten op elk moment van de dag, van een gezond ontbijt tot lichte lunch of easy tussendoortje.
 
1.Stralend groen smoothie
Je wordt gewoon blij van het zien van deze prachtige groene smoothie, en ook van de ingrediënten maakt je lijf een vreugdesprongetje. Deze smoothie bevat namelijk alleen maar groenten en daarmee krijg je enorm veel gezonde vezels binnen. Ook ideaal om je lijf te hydrateren op een warme dag.
 
2.Bonen-bietjes-blauwebessensmoothie
Klinkt als een bijzondere combinatie, hè? Probeer het eens! Heb je deze verrukkelijke bonen-bietjes-blauwebessensmoothie opgepeuzeld, dan weet je dat je lichaam een flinke portie gezonde eiwitten en antioxidanten binnen heeft.
 
3.Antirimpel-smoothie
Deze smoothie is niet alleen goed voor je huid door de toevoeging van matcha, het geeft je ook veel gezonde vetten en vezels. Bovendien heeft dit drankje een smakelijke, tropische twist door de toevoeging van ananas, banaan en kokospasta. Geniet ervan!
 
4.Spicy pompoen-smoothie
Deze smoothie van verschillende kruiden, specerijen en pompoen smaakt heerlijk verrassend. Pompoen bevat veel provitamine A, die goed is voor je ogen. Ook de specerijen gember en kaneel zijn heel gezond.
 
5.Rabarbershake met yoghurt
Met deze smoothie verwen je jezelf met een heerlijke combinatie van rabarber, aardbeien en Griekse yoghurt. De yoghurt geeft een romige smaak én voegt gezonde eiwitten en vetten toe. Rabarber en aardbei zijn koolhydraatarm en daarmee goed voor een evenwichtige suikerspiegel.
 
Credits tekst: Annemiek, Puur Figuur
 
 
 
 
 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Alle Tips
Meer Alle Tips
Gratis nieuwsbrief