Pikante ananassalsa is de perfecte topping voor deze vegan fish taco’s. Superlekker met rodekool en limoen!
1. Bereid de Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
2. Doe ondertussen de ananas, de rode ui, de jalapeño-peper, de koriander, het limoensap, de komijn, het chilipoeder, het zout en de peper in een kom. Laat het mengsel 5-10 minuten marineren.
3. Snijd elke Lemon & Pepper Fish-Free Fillet in 6 repen en doe de reepjes samen met de ananassalsa en rodekool in de tortilla’s. Serveer met limoenschijfjes: het is lekker om het sap over de taco’s uit te knijpen.
Variatietip: vervang de ananas door mango. Voeg naar wens reepjes avocado of guacamole aan de taco’s toe.
Dit recept is in samenwerking met Isabel Boerdam.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.