Wil je een barbecue feestje organiseren? Dit moet je onthouden

28 juli

Het kan zijn dat je een barbecue feestje in je tuin wilt geven. Om dit doel te bereiken, zijn er veel stappen die je moet nemen. Ten eerste moet je de achtertuin schoonmaken. Voordat je een feest in je achtertuin geeft, moet je deze grondig schoonmaken, zodat de locatie er fantastisch uitziet als je gasten arriveren. Het opharken van dood gras dat samengegroeid is, is een gemakkelijke manier om je gazon nieuw leven in te blazen. Vergeet na het harken niet om je tuinhark weg te zetten in het tuinhuis. Zorg er daarnaast voor dat je grill en het gebied eromheen schoon zijn. Om ervoor te zorgen dat het eten tijdens het feest perfect wordt gekookt, moet je de grill goed schrobben voordat je begint.

Hou het simpel

Casualness is de sleutel tot een geweldig barbecuefeest. Voeg niet te veel dingen toe aan het menu. Concentreer je in plaats daarvan op een paar beproefde gerechten. Denk aan kwaliteit, niet aan hoeveelheid. Kies een of twee maaltijden op basis van vlees, zoals hamburgers, steaks of worstjes, en een eenvoudig groentegerecht. Biedt ook kruiden en een of twee salades aan, of ga gewoon met de klassieke maïskolf voor je barbecue.

Zithoek voorbereiden

Je bent niet verplicht om een ​​formele sit-down-affaire te organiseren. Zorg er echter voor dat er voldoende zitplaatsen zijn voor al je gasten. Als het echt moet, gebruik dan de opvouwbare camping stoelen en strandstoelen, maar dwing je gasten in geen geval om te eten met hun bord in hun handen. Zorg dus voor voldoende zitplaatsen en schaf waar nodig een aantal tuinstoelen aan.

Groovin

Er moet een fantastische afspeellijst worden gebruikt om de sfeer te creëren en deze moet de hele avond continu worden afgespeeld. Het doel moet zijn om vrolijke achtergrondmuziek te bieden die luid genoeg is om de stemming te bepalen, maar niet zo luid dat gasten over elkaar heen moeten schreeuwen om gehoord te worden. Voeg enkele goedkope klassiekers toe, zoals liedjes van de Beach Boys, Jimmy Buffett en anderen in die zin.

De gasten entertainen

Bied je gasten desgewenst de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal laagdrempelige activiteiten. Het is een veilige gok om hoefijzers, jeu de boules en croquet te spelen. Zet dus van elk een paar sets neer en laat mensen tijdens het evenement spelen zoals ze willen. Geef kinderen stoepkrijt of andere spelletjes, zodat ze zich de hele dag kunnen vermaken.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief