Travel foods

3 oktober

Iedereen houdt wel van een snack of een lekker hapje tijdens een reis of even wat snels voor je op het vliegtuig stapt. Dit is eten wat je overal mee naar toe kan nemen. Snelle, lekkere hapjes die je van te voren mee kan nemen op reis zijn altijd handig, iedereen krijgt wel een keer zin in iets te eten. Om dan overal wat te halen is dan tegenwoordig ook wel erg prijzig.

Vliegtuig snacks

Eten in het vliegtuig is erg duur, omdat het natuurlijk het enige is wat daar te krijgen. Maar je kan natuurlijk zelf ook makkelijk iets meenemen, een zak chips of een zak snoep is al gouw genoeg voor een korte vlucht dat pas mooi in je handbagage koffer. Je kan natuurlijk zelf ook gewoon iets maken voordat je weg gaat van huis, zoals een paar boterhammen of vers fruit in een afgesloten bakje. Zo wordt jouw vlucht aangenamer en hoef je niet te grijpen naar de ongezonde snacks.

Snacks voor in de auto

Natuurlijk is rondtrippen super leuk, maar het is dan ook heel makkelijk om zin te krijgen in iets te eten. Het is dan altijd de vraag of je zin hebt om te stoppen bij een tankstation, dat kan wat duur zijn. Dus het is makkelijker om zelf wat te maken, pak een koelbox en doe daar drankjes in naar keuze. Pak je grote rugzak e stop deze vol met snacks die je bij de supermarkt koopt, niet alleen goedkoper maar ook een veel breder assortiment.

Tropische Snacks

Wil je iets nieuws proberen en je wil graag een beetje in de tropische stemming komen dan zijn dit perfecte snacks voor jou. Ananas in een bakje kan je makkelijk meenemen, maak een smoothie voor op een rondtrip, maak tropische kokosrepen of haal een zak bounty’s voor onderweg en om uit te delen. Er gaat niks boven snacks delen met je vrienden. Fruit is lekker tropisch en het is ook nog eens gezond. Veel mensen vinden fruit dan ook erg lekker dus neem gerust wat extra’s mee. Groentes zijn ook een goede optie voor een gezonde snack, komkommer of paprika zijn snacks die veel mensen makkelijk meenemen, ze zijn overal te verkrijgen en erg lekker.

Hartige Snacks

Ben jij nou meer van de hartige snacks dan zijn deze snacks misschien meer wat voor jou. Haal een lekkere gedroogde worst en snij het in stukjes voor onderweg, zij een stuk kaas in blokjes. Het is ook lekker om een dip saus te halen samen met een zak dipstokjes. Kaas is erg populair en er zijn aardig wat keuzes, oude, jong, achtenveertig plus kaas, komijnen kaas en nog veel meer soorten kaas. Hetzelfde geld voor worst er zijn natuurlijk ook veel soorten worst die je lekker mee kan nemen om reis. Dipstokjes met dipsaus zijn ook erg populair, er zijn veel soorten stokjes, sommige met smaak maar anderen gewoon zoute stokjes. Dipsauzen zijn er ook in overvloed, met genoeg keuze uit pittig, mild, knoflook je hebt genoeg keuze dat is zeker. Dus wat neem jij mee op je volgende reis?


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Alle Tips
Meer Alle Tips
Gratis nieuwsbrief