Deze bijzondere pasta is eens wat anders dan een standaard pasta bolognese! Schenk alvast een drankje voor jezelf in en verwen jezelf met deze heerlijke pasta. #staypositive
1. Kook als eerste de Linguine al Nero di seppia in 6-8 minuten gaar en giet het af.
2. Roerbak daarna de spinazie en blus die op het einde af met een scheut Marc-de-champagne-azijn.
3. Meng vervolgens een flinke eetlepel White Truffle Sauce door de pasta.
4. Leg de spinazie in een diep bord, dresseer daar de pasta overheen en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
5. Maak het gerecht af met nog wat extra vierge olijfolie met witte truffel. Eet smakelijk!
Geniet van dit quarantaine comfort food en stay positive! #staypositive
Receptcredits: Oil & Vinegar
Voor de pasta
Ter garnering
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.