Zeebaars is uitermate geschikt om in de oven te bereiden. Vul een pakketje met je favoriete groente van het seizoen, doe de vis erbij en maak af met olie, zout en peper. Simpeler kan niet.
1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Neem 4 stukken bakpapier, vouw ze dubbel en leg midden op elk stuk dubbel papier een schijfje citroen, 50 g sperziebonen, een takje basilicum en een gesneden lente-uitje.
2 Leg er een zeebaarsfilet, wat tomaatjes en doperwten op. Bedruppel met olie en vouw het papier samen om een pakketje te maken. Bak deze 15 minuten in de oven, of tot de vis en groenten gaar zijn. Laat je gasten de pakketjes zelf aan tafel openen
4 PERSONEN
• 1 citroen, in schijfjes
• 200 g sperziebonen, schoongemaakt
• ½ bosje basilicum
• 4 lente-uitjes
• 4 zeebaarsfilets
• 200 g kerstomaten aan tros
• 100 g verse doperwten
• extra vergine olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.