De combinatie van een wafel met bacon en ei is verrassend lekker! Serveer warm, dan is dit gerecht het allerlekkerst.
1 Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een grote kom. Klop geleidelijk het ei erdoor en voeg dan
langzaam de melk toe; blijf daarbij goed kloppen om een zo glad mogelijk beslag te krijgen.
2 Zet je wafelijzer aan. Schep het beslag erin en doe het dicht; volg de instructies die bij het wafelijzer horen.
3 Serveer de wafels met gebakken ei, krokante bacon en ketchup
Voor 6 wafels
• 150 g zelfrijzend bakmeel
• 1 tl bakpoeder
• 1 tl suiker
• 1 ei
• 240 ml halfvolle melk
• 6 gebakken eieren
• 12 plakjes bacon (gebakken)
• ketchup
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.