Wafel met gebakken ei & bacon

Wafel met gebakken ei & bacon

Bereiding

De combinatie van een wafel met bacon en ei is verrassend lekker! Serveer warm, dan is dit gerecht het allerlekkerst. 

1 Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een grote kom. Klop geleidelijk het ei erdoor en voeg dan
langzaam de melk toe; blijf daarbij goed kloppen om een zo glad mogelijk beslag te krijgen.

2 Zet je wafelijzer aan. Schep het beslag erin en doe het dicht; volg de instructies die bij het wafelijzer horen.

3 Serveer de wafels met gebakken ei, krokante bacon en ketchup

Voor 6 wafels

• 150 g zelfrijzend bakmeel

• 1 tl bakpoeder

• 1 tl suiker

• 1 ei

• 240 ml halfvolle melk

• 6 gebakken eieren

• 12 plakjes bacon (gebakken)

• ketchup


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine