Laat je boterham of crackers eens liggen en ga tijdens de brunch of lunch voor een wafel! Met dit recept maak je ‘m helemaal zelf en serveer je hem met romige avocado, friszoete kerstomaten en een beetje chilipeper.
1 Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een grote kom. Klop geleidelijk het ei erdoor en voeg dan langzaam de melk toe; blijf daarbij goed kloppen om een zo glad mogelijk beslag te krijgen.
2 Zet je wafelijzer aan. Schep het beslag erin en doe het dicht; volg de instructies die bij het wafelijzer horen.
3 Serveer de wafels met avocado, kerstomaten, een beetje chilipeper, een beetje limoensap en wat blaadjes koriander
Voor 6 wafels
• 150 g zelfrijzend bakmeel
• 1 tl bakpoeder
• 1 tl suiker
• 1 ei
• 240 ml halfvolle melk
• kerstomaatjes
• avocado
• limoensap
• chilipeper
• paar takjes koriander
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.