Deze frisse salade is super smaakvol door de krab en kruiden. Het sinaasappelsap maakt ‘m helemaal af!
1. Rangschik de sinaasappel op een schaal met de venkel, krab, munt, avocado en chilipeper.
2 Meng het sinaasappelsap met de olijfolie. Voeg zout en peper toe en sprenkel de dressing over de salade. Serveer meteen.
2 personen
• 1 venkelknol, geschaafd met een mandoline
• 1½ sinaasappel, geschild, in schijfjes; bewaar het sap van de overgebleven helft
• 100 g wit krabvlees
• blaadjes van 2 takjes munt, gescheurd
• 1 avocado, in plakjes
• ½ groene chilipeper, gesneden
• 2 el olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.