We gaan met deze skillet voor lekker veel veggies. Bloemkool, venkel en mais schitteren in de hoofdrol met als smakelijke aftopper geraspte Appenzeller®. Het is niet moeilijk om te maken en heb je de smaak eenmaal te pakken dan kun je mixen en matchen met andere groentes. Onthoud: niets is fout en experimenteren is goud!
1. Steek de BBQ aan en verwarm de skillet op het rooster.
2. Schep de olijfolie om met de bloemkool, venkel, mais, bosui, tijm en komijn. Breng op smaak met zout en peper.
3. Leg het groentemengsel op de skillet en gril de groente tot ze gaar zijn.
4. Rooster de plakjes stokbrood, tot ze mooie grillstrepen hebben.
5. Verdeel de Appenzeller® over de groentes en laat smelten.
6. Rooster het sesamzaad in een koekenpan, tot de zaadjes licht goudbruin zijn.
7. Serveer de geroosterde groentes met het stokbrood en de tzatziki. Garneer met het sesamzaad en de peterselie en dille.
De gratis BBQ-special van Food and Friends is uit, bomvol BBQ-recepten, verhalen en tips! Download deze special hier nu gratis. Veel BBQ-plezier.
Voor 4 personen | Bereidingstijd 30 minuten
Extra nodig: skillet
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.