Lekker als dip voor nacho’s of komkommer en paprika.
1. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine of blender en mix tot een glad mengsel. Schraap tussendoor de zijkant van de keukenmachine schoon met een spatel.
2. Schep in een bak en bewaar in de koelkast.
Voor: ± 150 gram, 3 dagen houdbaar
Bereidingstijd: 10 minuten
Verder nodig: kleine keukenmachine of hakmolen, goed afsluitbare bak
Tip: Je kunt dit recept ook maken met geweekte zonnebloempitten. De crème fraîche zal dan iets grijzer van kleur zijn.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.