Verwarm de oven voor op 160 ºC. Stamp de kardemomzaadjes, knoflook en een snuf zout in een vijzel. Roer de olijfolie erdoor en wrijf de varkenshaas rondom in met de pasta. Leg het vlees in een braadslee.
Rangschik de partjes appel en vijg erom en schenk de cider erbij. Braad de varkenshaas 25–35 minuten in de oven, tot het vlees gaar is. Snijd de varkenshaas in plakjes en schep er braadvocht over. Serveer meteen en geef de partjes appel en vijg erbij.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.