Tournedos met paddenstoelensaus

Tournedos met paddenstoelensaus

Bereiding

4 personen

Paddenstoelensaus

• 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood

• olijfolie

• 250 g gemengde paddenstoelen, in stukjes gescheurd

• 2 tenen knoflook, geperst

• scheut brandy of cognac

• 4 el kookroom of slagroom

• 1 tl truffelolie



Groenten

• 800 g ongeschilde krieltjes

• ½ savooiekool (ongeveer 400 g)

• 200 g broccoli

• 250 g diepvriesdoperwten

• 1 el extra vergine olijfolie

• sap van ½ citroen



Vlees

• 4 tournedos à 125 g

• 150 g oesterzwammen



Klaar voor de start

• Waterkoker

• Braadpan met deksel, op hoog vuur

• Koekenpan, op matig vuur

• Grillpan, op hoog vuur

• Staafmixer


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine