Chorizo is bij uitstek een Spaanse worst en in deze tortilla combineert ‘ie geweldig met de kaas, peterselie, paprika en ei.
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
2. Klop de eieren en voeg de kaas, peterselie, paprika’s en zout en peper toe.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes aardappel in ongeveer 3 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan.
4. Bak dan de plakjes chorizo 1 minuut in dezelfde pan. Voeg de stukjes aardappel weer toe, gevolgd door het eiermengsel.
5. Bak alles 5 minuten in de pan en daarna 8–10 minuten in de oven.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.