Tagliatelle met tomaat en ricotta

Tagliatelle met tomaat en ricotta

Een smaakvol pastagerecht maken was nog nooit zo makkelijk. Zorg voor goede basisingredienten – de tomaatjes kun je zelf laten drogen in de oven, of ze kant en klaar kopen – en je pasta zal nog lekkerder smaken!

Bereiding

1. Kook de pasta. Laat uitlekken en roer ricotta, basilicum, zongedroogde tomaten, citroenrasp en de extra vergine olijfolie erdoor.

2. Bestrooi met pijnboompitten en serveer.

2 personen

  • 200 g tagliatelle
  • 150 g ricotta
  • handvol basilicumblaadjes
  • 8 zongedroogde tomaten, gesneden
  • citroenrasp, naar smaak
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • 2 el pijnboompitten, geroosterd

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine