Een smaakvol pastagerecht maken was nog nooit zo makkelijk. Zorg voor goede basisingredienten – de tomaatjes kun je zelf laten drogen in de oven, of ze kant en klaar kopen – en je pasta zal nog lekkerder smaken!
1. Kook de pasta. Laat uitlekken en roer ricotta, basilicum, zongedroogde tomaten, citroenrasp en de extra vergine olijfolie erdoor.
2. Bestrooi met pijnboompitten en serveer.
2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.