Gevuld en zoet, dat begint in ieder geval goed. Dit is zó lekker dat het de andere gerechten bijna overschaduwt.
1. Spoel de zoete aardappelen schoon en wrijf ze in met een scheutje olijfolie en een flinke hoeveelheid zout. Plaats de zoete aardappelen op het midden van het rooster boven de plate setter van The Bastard en sluit de deksel. Laat ze 1 uur grillen tot ze zacht zijn vanbinnen en knapperig van buiten.
2. Bak intussen de plakjes spek in een pan op hoog vuur.
3. Snijd de zoete aardappelen open, crisp er de bacon in en verdeel er de geraspte cheddar over. Leg de aardappelen daarna nog 5 tot 10 minuten op The Bastard met gesloten deksel. Snijd de lente-ui en rode peper fijn en strooi dit tot slot over de aardappels. Serveer met zure room.
Verder nodig: plate setter
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.