Voor 12 stuks
• 250 g stokvis (toko)
• 200 g bloem
• 1 rode paprika, gesneden
• 1 scotch bonnet (superhete chilipeper), zaadjes verwijderd, fijngesneden
• 4 lente-uitjes, fijngesneden
• 2–3 mespuntjes zwarte peper
• snuf paprikapoeder
• plantaardige olie, voor het frituren
• partjes citroen of limoen, voor erbij
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.