Dit recept komt uit de simpel & snel maaltijdbox van Willem & Drees. Bestel deze box nu met 15 euro korting (code:foodfriends18) en je hebt alle ingedrieten voor deze maaltijd en nog een andere maaltijd zo in huis. Eet smakelijk!
1. Pel de ui en knoflook. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
2. Was de paprika en snijd doormidden, haal de zaadlijsten eruit en snijd de paprika in blokjes.
3. Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
4. Blancheer de broccoli in 5 minuten beetgaar. Spoel kort onder koud water af, zodat het kookproces stopt.
5. Kook ondertussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6. Giet de linzen af, spoel met koud water en laat uitlekken.
7. Verhit een hapjespan, schenk er de olijfolie in en fruit de ui en knoflook 2 minuten op gemiddeld vuur.
8. Bak de paprika 5 minuten mee. Breng op smaak met zout, peper, kurkuma en gemberpoeder.
9. Meng de linzen, broccoli en quinoa door elkaar.
10. Verdeel de salade over de borden, verkruimel de kaas erover en serveer.
Bereiding 20 min
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.