Dit visgerecht is lekker licht en snel klaar. Ideaal voor op een doordeweekse dag! Serveer met een simpele groene salade en wat knapperig stokbrood.
1 Verhit voor de saus de helft van de olie en bak daarin de ui zacht. Doe de paprika erbij, bak 2 minuten mee, voeg tomaat, olijven, tomatenpasta, zout en peper toe. Dek af en laat 10 minuten zacht koken. Doe de bonen en dille erbij, laat nog 1 minuut koken en zet opzij.
2 Verhit de rest van de olie in een pan. Bak de vis met het vel omlaag. Draai hem om als het vel goudbruin is en bak de vis in 4 minuten gaar. Leg hem op borden en schep de saus erover.
3 Sprenkel wat olie in de pan, bak de pankovlokken bruin, voeg wat zout en peper toe en strooi over de borden.
4 personen
• 4 el olijfolie en wat extra
• 1 fijngesneden ui
• 2 zoete rode puntpaprika’s, zaad verwijderd, fijn gesneden
• 1 blik tomaatblokjes (400 g)
• 1 el zongedroogde-tomatenpasta
• 100 g olijven zonder pit
• 280 g boterbonen (limabonen) in tomatensaus uit blik (zie tip)
• hand je fijngesneden dille
• 4 tongscharren (gefileerd)
• 100 g panko-vlokken
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.