Dit broodje lijkt op een Franse baguette en dat is niet zo vreemd: de Fransen hebben de baguette ooit naar Vietnam gebracht. Maar in plaats van Franse kaas gaan er nu Vietnamese ingrediënten in. Nice to know: deze báhn mi is helemaal vegan, écht voor iedereen dus
Tip: Houd je van pittig? Zigzag dan wat sriracha over het broodje of bestrooi met chilivlokken.
2 personen | 40 minuten + ca. 10 minuten oventijd
• ½ winterpeen
• 100 g rettich
• ½ komkommer
• 1 rode peper
• 2 tenen knoflook
• 100 ml azijn
• 100 g kristalsuiker
• 1 rode ui
• 1 el zonnebloemolie
• 3 el hoisinsaus
• 1 tl sambal oelek
• 1 tl togarashi-chilipoeder
• 400 g vegan kipstukjes
• 1 bosuitje
• 4 takjes koriander
• 1 stokbrood
• 4 el vegan mayonaise
• 6 blaadjes kropsla
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.